Webwinkel starten

Een webwinkel starten begint met een idee: u ziet het helemaal zitten om bepaalde producten te verkopen. Daarna moet u de bouw van de webshop starten en aan marketing gaan doen. Toch is het belangrijkste nog niet genoemd: de logistieke afhandeling van de bestellingen. Bij een eigen webwinkel starten hoort namelijk dat u uw klanten tevreden houdt. Dan komen zij immers terug en raden uw webshop aan bij anderen. MCS Fulfilment helpt u graag met de logistiek van uw webshop. Starten dus met uw eigen internetwinkel.

Omdat het starten van een webwinkel veel werk is, staan wij ook voor u klaar bij het uitdenken en realiseren van uw ideeën. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Samen gaan we met uw webshop starten!

U gaat uw webwinkel starten, wij handelen de bestellingen af

Het enige wat u hoeft te doen is uw eigen webshop starten. Wij verzorgen graag de goede afhandeling van de orders. Daardoor kunt u zich helemaal richten op alle zaken die komen kijken bij het starten van een webshop. Wij zorgen voor de operationele zaken. Dankzij ons brede aanbod e-commerce logistiek draait uw webshop efficiënt, wat u tijd en geld bespaart. In ons magazijn krijgt uw voorraad een eigen plek en is daar verzekerd tegen brand, waterschade en diefstal. Zodra uw klant betaald heeft, verzenden wij de orders. Via ons online platform kunt u alles volgen, zelfs de retourafhandeling die wij voor u regelen. Wilt u ook de logistiek uitbesteden aan een ervaren partij als u een webwinkel starten gaat? MCS Fulfilment helpt u graag! Neem contact op voor een kennismaking en een vrijblijvend advies over onze logistieke expertise en over een webshop starten.

Logistieke afhandeling van de bestellingen
E-commerce logistiek
Status volgen via online platform
Skal
© MCS Fulfilment | Sitemap