Diensten

E-fulfilment diensten

E-fulfilment is meer dan alleen logistieke processen. Het gaat om de weg die de klant aflegt: van surfen op de website tot de daadwerkelijke aankoop. MCS Fulfilment beschikt over kwalitatieve webshop fulfilment. Onze expertise en ervaring zetten wij in bij het succesvol maken van uw webwinkel. Succes is te meten middels het aantal klanten dat zich bindt aan een merk of product. Alleen tevreden klanten komen terug, dus dient de eerste indruk onvergetelijk te zijn.

Snel en tegen lage kosten

Het plan van aanpak dat wij voor u creƫren, moet in alle opzichten voor u een passende oplossing bieden. Wij stellen allereerst uw behoeften en wensen vast, waarna we aan de hand van bestaande en eventueel nieuw in te voeren activiteiten bepalen wat de beste oplossing is. Hierna voeren wij de verbeteringen door. MCS Fulfilment heeft een zogeheten modulaire dienstverlening opgebouwd. Dit betekent dat we snel en tegen lage kosten kunnen bepalen wat voor u de beste logistieke oplossing is. Uit de verschillende diensten die we hebben ontwikkeld, kunnen we de juiste functionaliteit kiezen en geschikte combinaties maken.

Core-business van MCS Fulfilment:

  • E-fulfilment: wij verzorgen graag de logistieke processen van uw orders met ideale cut-off tijden. In Nederland betekent dit: voor 23:50 uur besteld, is morgen in huis. BelgiĆ« heeft een cut-off tijd van 22:00 uur en in de rest van Europa geldt een snelle 72-uurslevering.
  • Klantenservice: klantenservice verdient meer aandacht dan dat de afdeling wel eens krijgt. Waar kunt u het best de aandacht op vestigen en op welke manier? Dat leest u onder het kopje Klantenservice.

Door de veelzijdige diensten van MCS Fulfilment krijgt u een op maat gemaakt advies ter verbetering van uw webwinkel. Wij denken namelijk in handelbare oplossingen en korte lijnen. Vandaag contact betekent morgen een reactie en een passend voorstel.

Skal
© MCS Fulfilment | Sitemap