Direct mail

Wilt u uw tevreden klanten een nieuw aanbod doen via direct mail? Of nieuwe klanten aantrekken met een promotionele campagne? Ook hiervoor kunt u bij MCS Fulfilment terecht. Of de response naar aanleiding van een direct mail campagne of een promotionele actie nu binnenkomt via internet, e-mail, per telefoon of per post, MCS Fulfilment verzorgt flexibel de verwerking ervan.

Uw afzonderlijke data en/of uw hele database zijn in veilige handen bij ons. MCS Fulfilment biedt geïntegreerde oplossingen voor het beheer van uw database, met als doel het instandhouden, actualiseren en uitbreiden van het klanten- of ledenbestand. Lees meer over databasebeheer.

IT koppeling en fulfilment software

De IT koppeling en fulfilment software zijn een belangrijk onderdeel van het uitbesteden van webwinkel logistiek. De fulfilment software hoort naadloos aangesloten te zijn aan de webshop om zo een sterke logistieke verbinding tussen de shop, het Warehouse Management Systeem, de verschillende vervoerders en de berichtgeving naar de consument te realiseren. MCS Fulfilment vindt dit van cruciaal belang en werkt daarom samen met gespecialiseerde IT-partijen.

Fulfilment software 

Direct mail en gepersonaliseerde promotionele campagnes

MCS Fulfilment garandeert u dat de response binnen de gestelde deadline wordt verwerkt, ongeacht de hoeveelheid. Wij zorgen ook voor het correct in ontvangst nemen van de response, stellen telefoonnummers en postbussen beschikbaar en controleren de volledigheid en juistheid van de adressen. Ook voor kleine gepersonaliseerde promotionele campagnes kunt u bij ons terecht.

Wilt u meer weten over de kosten van responseverwerking of wilt u een vrijblijvende offerte? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Direct mail campagnes
Promotionele acties
Responseverwerking
Skal
© MCS Fulfilment | Sitemap