Financieel fulfilment

Financieel fulfilment: Voor een vlotte verwerking van uw betalingen

Om als klant een succesvolle bestelling in uw webshop te plaatsen, wordt er altijd afgesloten met een betaling. Het werkt zowel in uw voordeel als in het voordeel van de klant als dit betalingsproces op een vlotte manier verloopt. Enerzijds krijgt u namelijk meer geslaagde bestellingen en genereert u daarmee inkomsten. Anderzijds verleent u een service aan de klant waardoor hij of zij vaker zal terugkeren naar uw webshop. Kleine haken en ogen kunnen er echter voor zorgen dat u bestellingen én klanten misloopt. Het uitbesteden van het betalingsproces aan een professioneel bedrijf is daarom een goed idee. MCS heeft partners die zich hier dagelijks mee bezighouden en u kunnen ontzorgen.

Financiële optimalisatie

Financieel fulfilment is vaak het ondergeschoven kindje van het totale e-fulfilmentproces. Wat zijn de voordelen waneer u uw financieel fulfilment laat uitvoeren via en/of door MCS Fulfilment?

    • Plug-ins: MCS Fulfilment beschikt over verschillende plug-ins, die verenigbaar zijn op diverse toonaangevende platformen.
    • Betaalplatformen: Wij hebben voor alle denkbare betaalplatformen correcte verwerkingen, zoals iDEAL, creditcard, automatische incasso’s en SEPA.

Een samenwerking die uitbetaalt

Wilt u uw klanten voorzien van een goede betaalservice en hiermee uw eigen webshop een goede naam bezorgen? Dan is MCS Fulfilment uw partner in spe. Meer informatie over onze diensten omtrent financieel fulfilment? Neem dan contact met ons op via +32 (0) 3 808 28 60 of via info@mcsf.nl.

Diverse betalingsmogelijkheden
Betalingsreminders
Retourbetalingen
Administratie voor verkoop & retouren
Skal
Skal
© MCS Fulfilment | Sitemap