Fulfilment software

FULFILMENT SOFTWARE EN IT-KOPPELING

Een belangrijk onderdeel van het uitbesteden van de logistiek en bijbehorende opslag is de IT koppeling en fulfilment software. De logistieke verbinding tussen de webshop, het Warehouse Management Systeem, de verschillende vervoerders en de berichtgeving naar de consument zijn van cruciaal belang. De fulfilment software hoort naadloos met het webshop platform op elkaar geïntegreerd te zijn. Omdat we dit zo belangrijk vinden doen we dit in samenwerking met gespecialiseerde IT-partijen. Met hun hebben we koppelingen beschikbaar voor diverse platforms en marktplaatsen. Samen zorgen we voor een feilloze integratie maar nog belangrijker voor een gestroomlijnd proces vanaf het plaatsen van de bestelling tot het afleverbewijs en een tevreden consument.

MARKTPLAATSEN

Naast de koppeling tussen de webshop en het Warehouse Management Systeem bieden we ook koppelingen aan voor diverse marktplaatsen. We kunnen een onderscheid maken tussen de binnenkomende orders van bijvoorbeeld marktplaatsen Bol.com en Amazon.

OPTIMALE KLANTBELEVING

Overige zaken die bijdragen aan de optimale klantbeleving zijn de bezorgopties. We snappen dit belang heel goed en zijn daarom continu bezig om op de hoogte te blijven van wat er speelt in de markt. Dit doen we bijvoorbeeld doordat we onderdeel zijn van ShoppingTomorrow. MCS Fulfilment is onderdeel van de expertgroep e-fulfilment en warehousing. ShoppingTomorrow is een digitaal e-commerce platform dat continue onderzoek doet naar de ontwikkelingen in de markt gebaseerd op grootschalig onderzoek. Wat betekenen toekomstige ontwikkelingen op het gebied van businessmodellen, customer journey, techologie of het verzenden etc. Vervolgens uit zich dat bijvoorbeeld in het aanbieden van “same-day delivery” waarbij het pakketje dezelfde dag nog verstuurd wordt maar kunnen klanten ook kiezen om hun bestelling op diverse afhaalpunten te halen. We denken zoveel mogelijk mee met de wat de klantwensen zijn.

 

Beheer van data in WMS
Plug-in voor alle grote platformen
Diverse bezorgopties voor de optimale klantbeleving
1 op 1 synchronisatie
Thuiswinkel Business Partner Skal
© MCS Fulfilment | Sitemap