Promotioneel Fulfilment

Promotioneel fulfilment

Met een promotionele campagne trekt u nieuwe klanten aan en bevestigt u bestaande klanten in hun keuze. Meestal wordt veel aandacht besteed aan het promotionele aanbod en het bedenken en inkopen van promotionele artikelen. Het fulfilment van de promotionele actie laat echter vaak te wensen over, omdat men zich heeft verkeken op de omvang van de response en/of omdat men een verkeerde inschatting heeft gemaakt van de interne capaciteit die nodig is om alle response tijdig te verwerken.

De effectiviteit van de promotionele actie wordt daardoor onnodig verminderd en de reputatie van uw bedrijf loopt schade op. Dit risico kan worden vermeden door de fulfilment activiteiten ervan toe te vertrouwen aan MCS.

Ruime ervaring

MCS heeft ruime ervaring met de verschillende vormen van promotionele acties. Een aantal daarvan ziet u hier naast opgesomd.

In alle gevallen controleert en registreert MCS Fulfilment de reacties en/of bestellingen en verzorgt indien nodig ook de uitbetalingen. Op ieder moment kan online het verloop van de acties worden gevolgd, zoals de omvang van de response,  het aantal aanvragen van informatie(materiaal), aanmeldingen voor een nieuwsbrief, vermelde actiescodes, enzovoorts.

Cash Refund acties
Kortingsacties
Spaaracties
SMS-acties
Prijsvragen
Loyaliteitsacties
Sampling op aanvraag
Samenstellen POS (point of sale) kits en verspreiding
Thuiswinkel Business Partner Skal
© MCS Fulfilment | Sitemap