Referenties – Batteryclerk

Klantreview BatteryClerk

BatteryClerk is een Amerikaanse groothandel, gespecialiseerd in batterijen. Van oplaadbare batterijen tot opladers voor iPods, en van batterijen voor scooters tot laptopaccessoires: het assortiment is rijkelijk gevuld. Met alleen al 7.000 zendingen per maand in de Verenigde Staten stond niets het bedrijf in de weg om uit te breiden naar Europa. Om logistieke processen optimaal te laten verlopen binnen Europa, is besloten samen te werken met MCS Fulfilment.

Het eerste contact tussen BatteryClerk en MCS Fulfilment is online ontstaan. “Door expansie naar Europa waren we op zoek naar een geschikte partij voor alle logistieke processen binnen Europa. MCS Fulfilment viel op door de veelzijdige diensten, jarenlange ervaring en goede prijs-kwaliteitverhouding.”

Optimale persoonlijke service

MCS Fulfilment is gevestigd in de buurt van Rotterdam, en dus ideaal voor logistieke vraagstukken. “Locatie is voor ons een belangrijke factor”, aldus BatteryClerk. “Daarnaast wordt er binnen MCS Fulfilment volop rekening gehouden met persoonlijke service: het bedrijf ondersteunt ons bij alles wat we nodig hebben. We communiceren doorgaans met een vast contactpersoon, wel zo fijn. Tijdsverschil? Nee, daar merken wij niets van. Via telefoon en e-mail zijn medewerkers goed bereikbaar.”

Skal
© MCS Fulfilment | Sitemap