Opslagruimte

OPSLAGRUIMTE HUREN: ALLES GEREGELD VANUIT UW OPSLAGPLAATS

Veel bedrijven die opslagruimte te huur zoeken, worden door MCS Fulfilment aangenaam verrast. Wij bieden namelijk niet alleen stockageruimte, maar het complete logistieke traject. Vanuit uw eigen opslagruimte in ons magazijn bieden wij u een breed dienstenaanbod, van orderafhandeling tot opslag en van retourzendingen tot voorraadbeheer. Dit is een extra voordeel naast het feit dat uw goederen in onze opslagruimte veilig en verzekerd zijn opgeslagen. Wilt u meer weten over onze diensten of direct opslagruimte huren? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

STOCKAGERUIMTE INCLUSIEF ONLINE LOGISTIEK SYSTEEM

Wij bieden u naast uw opslagruimte volop service en extra’s. Zodra uw producten bij uw opslagplaats binnenkomen, zorgen wij voor een unieke productcode en locatie in ons magazijn, Wanneer u ook wilt, u kunt altijd uw voorraad beheren dankzij ons online logistiek systeem. Zo ziet u direct waar de goederen zich bevinden. Bovendien zijn uw producten in onze opslagruimte gratis verzekerd tegen brand, waterschade en diefstal. Daar hoeft u zich dus geen zorgen over te maken!

DE IDEALE OPSLAGPLAATS VOOR UW ONDERNEMING

Uw manier van werken en uw producten zijn uniek. Daarom hebt u bepaalde wensen als u opslagruimte huren wilt. Wij komen u tegemoet met dienstverlening op maat. Wat u ook zoekt, wij zorgen dat u de ideale opslagplaats krijgt. Inclusief toegang tot up-to-date informatie via ons systeem voor voorraadbeheer. Want dat hoort wat ons betreft ook bij opslagruimte huren.

Zoekt u een partner die niet alleen opslagruimte te huur heeft, maar u ook kan helpen met het logistieke proces? MCS Fulfilment is in dat geval de ervaren partner die u zoekt. Neem contact op voor een kennismaking en een vrijblijvend advies over opslagruimte huren.

Skal
© MCS Fulfilment | Sitemap