Ons team

De ervaren medewerkers van MCS Fulfilment hebben passie voor het vak, zijn doelgericht en streven naar de ultieme klantbeleving. Wij zijn een jong, snelgroeiend bedrijf met een transparante instelling en sterk gedreven om de juiste koppelingen en IT-oplossingen aan te bieden om uw propositie te verbeteren. Sinds onze oprichting in 2009 houden wij ons dagelijks bezig met wat er in de markt speelt en welke veranderingen er komen. Op kantoor, in de opslagruimte in Etten-Leur en op de uitvoerende afdelingen: alle facetten van ons bedrijf zijn zo onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Van alle gemakken voorzien

Ons team doet er alles aan om opdrachtgevers van alle gemakken te voorzien. Wij gaan continu in gesprek met vervoerders en andere partijen voor een passende uitbreiding van onze dienstverlening. De consument is veeleisend, en MCS Fulfilment wil elke dag aan deze verwachtingen voldoen. Zo willen wij excelleren in ons vakgebied. De verwachtingen van uw klanten moeten namelijk worden overtroffen. Het plan van aanpak dat MCS Fulfilment voor u creëert, moet in alle opzichten voor u een passende oplossing bieden. Daarom stellen wij vast wat uw behoeften en wensen zijn en bepalen aan de hand daarvan de juiste oplossing.

Passende oplossingen voor unieke situaties

E-fulfilment vormt een belangrijke schakel tussen de merkbeleving en het succes van onze klanten. De constante veranderingen op het gebied van klantbeleving zorgen ervoor dat een klantstrategie geüpdatet moet worden. Doordat onze dienstverlening modulair is opgebouwd, kan MCS Fulfilment snel en tegen lage kosten bepalen wat voor u de beste logistieke oplossing is. De behoeften en het zoekgedrag van uw klanten veranderen constant. Wat vandaag voldoet, is morgen achterhaald. Ons rest de taak om ervoor te zorgen dat u hier naadloos en ten alle tijden op kunt inspelen.

Ons team

MCS Fulfilment staat voor enthousiaste medewerkers, die slimme, flexibele en praktisch uitvoerbare oplossingen bedenken op nationaal en internationaal vlak. Hieronder ziet u enkele leden van ons team. Samen stellen wij de klant centraal en helpen deze voor u te winnen, en te behouden.

Guus Munnik
Jeroen Reedijk
Linda Nijman
Jack Bogers
Wilma Helmons
Jolien Lebeau
Monica Cisec
Ruud vd Lindeloof
Skal
© MCS Fulfilment | Sitemap