Webshop kopen

Webshop kopen of webwinkel overnemen? Wij verzorgen uw fulfilment!

Als u een webwinkel kopen wilt, helpt MCS Fulfilment met de logistieke afhandeling van de orders. Dat is heel handig als u wel een webwinkel wilt overnemen, maar niet zelf de orderafhandeling, de opslag en het voorraadbeheer wilt verzorgen. Vanuit ons magazijn in Rucphen verzenden wij uw producten efficiënt naar uw klanten. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek over fulfilment als u een webwinkel kopen wilt.

Alles goed geregeld voor uw webwinkel ter overname

Uw klanten zijn inmiddels gewend dat ze van alles via een webwinkel kopen. Daarbij is de kwaliteit van de producten en de service erg belangrijk. Om die reden controleren wij altijd de kwaliteit en hoeveelheid wanneer uw producten bij ons geleverd worden. In ons online logistiek systeem kunt u exact zien waar uw producten zich bevinden op welk moment. Bovendien is alles in ons magazijn gratis verzekerd tegen brand, waterschade en diefstal. Mocht u nog twijfelen over een webwinkel overnemen, dan is dit misschien wel het duwtje in uw rug dat u nodig heeft!

Een webshop overnemen?

Als u een webwinkel koopt, wordt u ineens geconfronteerd met verschillende leveranciers, verschillende levertijden en minimale bestelafname. Daar weten wij dankzij onze ervaring wel raad mee. Met ons voorraadbeheersysteem bieden we u altijd een up-to-date overzicht van uw producten in ons magazijn.

Profiteer ook van onze kennis en ervaring op het gebied van fulfilment en logistiek! MCS Fulfilment helpt u graag verder als u een webshop ter overname zoekt. Wilt u eens kennismaken en een vrijblijvend advies over de orderafhandeling van uw webwinkel? Neem dan contact met ons op.

Skal
© MCS Fulfilment | Sitemap